Stogų plovimas aukštu spaudimu, dažymas

Stogų plovimas ir impregnavimas

Per laiką stogas pasidengia purvu ir samanomis, kurios ne tik gadina pastato vaizdą, bet ir skverbiasi į medžiagą. Taip sukeliami struktūriniai medžiagos pakitimai. Be to, stogą veikia atmosferas reiškiniai – UV spinduliai, drėgmė, šaltis ir kt. Gali atsirasti įtrūkimų, stogo danga gali tapti trapesnė, prarasti savo pradines savybes. Todėl purviną, apsamanojusį stogą būtina laiku nuvalyti.

Mes specialia įranga nuvalome bet kokią stogo dangą, įskaitant ir šiferį. Po atlikto valymo stogas atrodys kaip naujas!

Taip neįtikėtinai atrodo atnaujintas šiferio stogas

Įvairių paviršių valymas
Taip atrodo šiferis prieš ir po plovimo

Stogo valymas atliekamas profesionalia įranga,  kuri sukelia vandens spaudimą iki 250 barų ir per specialius purkštukus išpurškiamas ant valomo paviršiaus. Itin aukšto vandens spaudimo dėka nuvalomas visas purvas, samanos, paviršius tampa švarus, išvalomos visos mikroporos.

Todėl purviną, apsamanojusį stogą būtina laiku nuvalyti, impregnuoti. Impregnantas yra ekologiškas, vandens pagrindu, atstumiantis drėgmę, todėl nesudaro palankios terpės kauptis purvui, samanoms, kerpėms.

Stogų dažymas

Stogų plovimas ir atnaujinimas

Stogų dažymas
Dažoma profesionalia įranga, tad dažai pasidengia kokybiškai bei tolygiai

Jei Jūsų stogo danga yra gamykliškai nedažyta arba dažai yra išblukę ir/ar dėl aplinkos poveikio netekę savo savybių, stogą, kad jis ne tik patraukliai atrodytų, bet ir būtų apsaugotas nuo kenksmingo aplinkos poveikio bei ilgai ir patikimai tarnautų, būtina dažyti.

Stogo dangos mikroporose kaupiasi purvas, stogas ima samanoti, kerpėti. Į stogo dangą įsigeriantis vanduo net tik skatina samanų ir kerpių dauginimąsi, bet, veikiant šalčiui, plečiasi, ardydamas paviršių. Stogas ne tik praranda išvaizdą, bet ir ima po truputį irti.

Ne visada būtina keisti stogo dangą, tuo labiau, kad tai nepigiai kainuoja. Mes, įvertinę jūsų stogo būklę, nustatysime, ar įmanoma ją atnaujinti perdažant. Stogo nuplovimas aukštu spaudimu (1350l/h-240atm) ir perdažymas specialiais dažais gumos pagrindu yra ženkliai pigesnis ir efektyvus būdas. Dažų ypatybės – atsparūs šalčiui, UV saulės spinduliams, geras sukibimas su paviršium, pigmentas neleidžia išblukti spalvai.

Šiferinio stogo dažymas
Šiferinio stogo dažymas

Du kartus dažytas stogas užtikrina dangos estetika 7-8 metus. Antikorozinė apsauga 20 ir daugiau metų.

Taip pat reiktu paminėti, kad apytikslis laikas priklauso nuo stogo ploto, pasvirimo kampo, stogo išdėstymo ir dangos. SUTEIKIAME 5 METŲ GARANTIJA.

Po dažymo Jūsų stogas ne tik atrodys tarsi naujas, bet dar ilgai bus sandarus ir atliks savo funcijas.

Skardinis stogas prieš ir po dažymo

 

Tarsi naujas stogas
Čerpinis stogas prieš ir po dažymo

Naudojame tik kokybiškas, laiko patikrintas medžiagas.